Linker

Her inne vil du finne linker til sider jeg liker og anbefaler å besøke. Dette kan være fine julemarkeder, gode inspirerende nettsider, eller sider hvor de har solide kvalitetsprodukter. Går du med en liten drøm om å lage ullprodukter selv, finner du  gode pålitelige forhandlere av kvalitetsprodukter på linkene under.

På Huseby bruk i Grevens hus er det samlet mange dyktige kunstnere, en av dem heter Annelis og lager fantastiske smykker, ringer og armbånd av håndlagede glassperler. Hennes nydelige håndtverk finner du her annelisparlor.se

Jeg kjøper mine ullmaterialer fra Hillesvåg ullvarefabrikk, de kan du besøke på ull.no. De har kvalitetsprodukter i et bredt spekter av farger og kvaliteter.

Ullform forhandler flytende latex for de som ønsker å kunne male på såler til tøfler. Personlig opplever jeg skinnsåler som mer slitesterke, men det er en smaks sak.

Huseby bruk er en  flott eldre herskapsgård i Småland, Sverige. Her har de fantastisk museum og masse andre spennende aktiviteter. Verd et besøk om du befinner deg på de kanter. Følg denne linken for å komme til hjemmesiden for å lese mer.

preloader