Tekstil & trykk

Design by Dias jobber med grafisk design og tekstiltrykk. Vi lager foldere, medlemsblader, plakater, koppetrykk, caps, tekstiltrykk samt logodesign. Vi jobber med profilutvikling og er totalleverandør innen små-profilering. Ta kontakt om du vurderer å utvikle materiell til din bedrift. Design by Dias er et godt alternativ for små bedrifter, forening eller klubblag da vi trykker i små kvanta helt ned til en stk. Vi holder til i Røyken og Hurum, og er et lite lokalt alternativ med fokus på god kundebehandling. 

Ingen krav til minimumskjøp, og ingen skjulte avgifter, bare EN pris for EN artikkel

Kvalitet
Design By Dias bruker primært folie, men vi trykker også fullfarge transfer med svært god farge gjengivelse på alle typer tekstilkvaliteter, samt sublimerings trykk på alle typer polyestertekstiler eller polyesterprodukter som kopper, bøker, treplater med mer. Ta kontakt for mer informasjon.
folie_poli_flex

Tekstiltrykk til bedrifter
Design By Dias er en liten lokal bedrift med fokus på kundeservice. Hos oss er det viktig å tilby gode, profesjonelle, tilpassede løsninger til private så vel som bedrifter. Ønsker du å bestille tøy til en organisasjon eller bedrift, kommer jeg gjerne en tur med katalog så kan vi ta en prat rundt hva jeg kan tilby, før du får et pristilbud. Du kan selvsagt også be om pris via kontaktskjema. Vi trykker skolegensere, treningstøy, foreningstøy m.m.

Tekstiltrykk til private
Vil du bestille en ekstra spesiell gave til barna dine, eller ønsker å gi en god venn en T-skjorte med et passende, personlig sitat? Da kan du bestille personifisert t-skjorte, genser, julestrømpe, kopp, caps, bukse eller genser, vi har et stort utvalg.

Hva med å lage personifiserte klær til utdrikningslaget? Fødselsdagen eller 50års festen?

Forhandler
Vi er forhandler av tekstiler fra New Wave sitt sortiment! Du får alt fra t-skjorter, gensere og joggebukser. Vi har også alt innen treningstøy og profileringsartikler som kopper, kofferter, penner etc.

KOSTABODA_logo

GRIZZLY_logo

JOBMAN_logo

CRAFT_logo

CLIQUE_logoTEXASBULL_logo

preloader