Nyheter

T-skjorte med egen tekst/illustrasjon

Hos oss kan du få trykket egen teks/illustrasjon på t-skjorte. Vi kan forme dine kreative ideer til helt særegne t-skjorter! Prisen starter på 195kr per t-skjorte, denne prisen inkluderer en farge på et trykk front eller rygg i foliekvalitet. Du kan få trykke ditt i flock-folie, en type trykkfolie med en flott veluroverflate som oppleves som stilfullt og gir følelsen av høyere kvalitet. Denne koster noe mer og en t-skjorte med denne typen folie koster 250kr per stykk. Dette må spørres om i egen mail før bestilling.

Vi kan også trykke vinyl i flere farger, men dette er en omstendelig prosess som høyner prisen. Ta kontakt per mail dersom du har noen ideer du ønsker å lufte/prissette!

Her ser du noen få av de mange ulike t-skjortene som er laget på oppdrag fra kunder!  Inspirasjon til design har de gjerne funnet på ulike nettsider, eller egne design. Vi har fått ønskene presentert, formet, bearbeidet og laget trykk til kunden basert på ønske. Resultatet blir en helt egen t-skjorte med unikt motiv!

T-skjorter med eget design egner seg supert til:

Bryllup
Bursdag
Dåp
Utdrikningslag
Runde dager
Baby shower
Events
Band
Lag og foreninger
Grupper
Skoleklasser
Og mye, mye mer!

preloader